ÇANAKKALE / MERKEZ - Hüseyin Akif Terzioğlu Ortaokulu

Nis

Takım çalıştırıcısı öğretmen ve ter döken öğrencilerimizi tebrik edyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Pandomiyatro adlı tiyatro eseri değerli öğretmenlerimiz Yasemin ÖZAĞAÇ ve Hüsniye SOYLU çalıştırıcılığı ile yağun bir öğrenci katılımı ile  başarı bir şekilde sahnelenmiştir. Yoğun katılım gözlenen gösteride öğrenciler ve izleyiciler ile keyifli dakikalar geçirdi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Şubat 2024' de 8. sınıf öğrencilerimize yönelik lise tanıtım gezisi düzenlendi.

Mrt

Öğrencilerimiz, okul sporları satranç küçük kızlarda il ikincisi olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve ailelerini kutlarız.

Mrt

Öğrencilerimizi ve velierini tebrik ederiz.

Şbt

20 – 27 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında ilimizi temsil ederek ödül kazanan 18 Yaş Kızlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Dilek TÜRÜNZ, 12 Yaş Genel kategorisinde beşinci olan Emir Aras ZOR ve 11 Yaş Kızlar kategorisinde dokuzuncu olan Hazal DEMİR, Vali İlhami AKTAŞ’ı ziyaret etti.

LGS Türkiye 1. si Mezun öğrencimiz Yusuf EMİR okulumuzu ziyarete geldi.

Kas

Öğrencilerimiz blok tabanlı kodlama dilleri ile Cumhuriyetimizin 100. yılında Codeweek-2023 etkinliklerine katıldılar.

Cumhuriyet Bayramımız ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun

Okulumuz ders saatleri içerikteki tablodadır.